Besøk oss

Salhusvegen 55, 5131 NYBORG

Tlf:  55 18 05 40

Post@automatgear.no

© 2019 Automatgearservice AS | Drift og Design av Edion AS

FLUSHING

Ved flushing «gjennomspyler vi automatgirkassen sitt system med ny og ren olje»

Vi får dermed ut 95% av all gammel olje og partikkler som befinner seg i automatgirkassen.

Vi rengjør  bunnpanne, magneter,  skifter bunnpannepakning og oljefilter. Om girkassen er utstyrt med dette.

FORSTERKNING

Det finnes mange typer forsterkningsmåter. Med forsterkning mener vi å bytte ut ”hard parts” i girkassen til sterkere og mer solide deler. Hovedmålet med å forsterke girkassen er å forberede denne til å tåle det den faktisk blir brukt til.

I enkelte girkasser er det nødvendig å bytte hele planetgear-satset fra aluminium til herdet stål, og med 6 drev i stedet for 3 eller 4. Alt som har med forsterkning å gjøre bygger vi etter dine behov. 

OPPGRADERING

Med oppgradering mener vi korrigere og eliminere kjente, vanlige feil på girkassen. De problemer som ofte oppstår har alltid en eller flere årsaker.

 

ATSG, som vi har et tett samarbeid med, arbeider med fokus på å avdekke grunnlag for havari. De gir oss en arbeidsinstruks på hvordan vi skal eliminere konkrete problemer som forårsaker havariet. ATSG utarbeider anbefalinger på hva som skal utbedres basert på testing og erfaringer.

OVERHALING

Ved en overhaling åpner vi hele girkassen og ser etter skader og feil på innmat. Når vi oppdager en konkret skade, retter vi også sterkt fokus på årsaken til feilen.

 

En typisk tradisjonell overhaling består av å bytte alle slite deler, reparere aktuell feil, og i tillegg til dette utbedrer vi også alltid årsaken til havariet.. I mange tilfeller må vi også forbedre en del kjente svakheter, slik at nytt havari ikke forekommer.

SERVICE

Gearkassen din trenger også service som alle andre komponenter på din bil!

Service er en billig forsikring i girkasse sammenheng.

 

Ofte snakker vi om utgiftsøkning på 1000% ved et havari. Enkelte biler er enkelt utstyr med en peilepinne slik at man kan se olje nivå og farge. Andre biler ikke har denne peilepinnen, men gjerne en nivåplugg under girkassen. Dette kalles ofte en lukket kasse og begrep som evighetsolje blir brukt.

SALG

Vi har også et stort sortiment av produkter til salgs, alt ifra  overhalte girkasser, byttekasser, convertere, oljekjølere og mer.